Godt Nytt År!

Vi er endelig inne i året 2016, noe jeg har lengtet lenge etter! Det nye året står foran oss med nye utfordringer, noe jeg gleder meg til, men samtidig kanskje gruer meg til. Det er alltids spennende med et nytt år, men samtidig vet man aldri hva som venter i det nye.

Inngangen til det nye året ble feiret på Ellingsøya. Med venner, familie, god mat og kortspill blir det alltids god stemning. Tror jeg kan si at vi har en av de vakreste utsiktspunktene for nyttårsraketter, bare synd det ikke vises like godt på bildene, men sånn er det vel bare! Fantastisk fint syn var det i alle fall!

Med en tilfeldighet tittet jeg ut døren for å se på nattehimmelen før vi tok kvelden. Himmelen var fylt med nordlys! Som kone til en fotograf forsto jeg fort at dette ikke ble en tidlig kveld. Jeg ville jo se nordlyset jeg også, så turen gikk til Aksla, hvor vi fikk utsikt over Ålesund og øyene utover. For en vakker start på det nye året!

DSC_2672-Edit-web

Godt nyttår til hver og en, ønsker alle et riktig velsignet nytt år!