Dagen før Dagen!

Juletreet er pyntet nok en gang hjemme på Ellingsøya. Pakkene er komt på plass og roen har senket seg. For mange er dette den største dagen i året, kanskje ikke så rart, pakker, god mat og familie glede. Jeg er så velsignet som kan si dette, dessverre er det ikke alle som opplever julen på denne måten. Julen er ikke alltid en like god tid for de ensomme, fattige, og de syke. Mine tanker og bønner går til de som ikke stort håp har. Må Julens budskap fylle tomrommet og sorgen med Håpet som budskapet gir. La de bli fylt av den store glede som gir frelse for hvert menneske som tar imot. Dette er mitt største Juleønske til dere.

Jeg satt med tårer i øynene da posten kom på selveste lillejulaften. Post fra Japan! Julebrev, både på norsk og japansk, gave og personlig julekort fra Martha Frøyland og familien. Det er fantastisk å se hvordan Gud velsigner veien vi har foran oss, når vi tar imot nåden.

DSCF1566

Takk til familie og fantastiske venner, vi setter utrolig pris på hver enkelt som deler sin kjærlighet! Ønsker Guds velsigning over Julen til hver og en!