Back to School – 13 dager til avreise

 

Det er nok ikke bare meg, som mener overgangen fra juleferie til skole er hardt. Likevel er det fint å komme seg opp å få noe fornuftig ut av dagen.

Marius er fullt i gang med planlegging av intervjuer for Masteroppgaven sin, og jeg setter kursen mot undervisning om Bacheloroppgave skriving. Før jul bestilte vi nemlig flybilletter til Japan, da Marius skal gjøre intervjuene til Masteroppgaven i Japan. Best av alt, siden jeg skal skrive Bacheloroppgave og bare har 1 uke med undervisning kan jeg også bli med! En hel måned i Japan om bare 13 dager! Kan tro vi gleder oss!

blogg-10

Pakkingen har alt begynt, da vi får ta med oss et lite flyttelass som vi får lagret til vi reiser ut etter sommeren. Noe av det som får være med er jul- og adventspynten. Da Japanere ikke har advent på samme måte som her hjemme, og ikke har det samme utvalget av julepynt, ble vi anbefalt å ta med noe av den pynten vi er ekstra glad i. Ullklærne får også være med, da det fortsatt er vinter i Japan. Tanken er at de kan bli liggende igjen til neste vinter, da jeg håper på litt høyere temperaturer i Oslo frem mot våren.

blogg-1-4

Bagasjen til Marius består av Devold-sokker og melkesjokolade, det er heldigvis ikke til personlig lagring. Det er rett og slett en gave til hver og en av de som er med på intervjuprosessen til Masteroppgaven hans.

blogg-9

Marius trodde jeg tullet da jeg insisterte på at vi måtte ha med dundynen og hotell-putene våres til Japan. Det er kanskje ikke de viktigeste tingene å ta med, jeg er helt enig. Likevel har jeg blitt svært glad i dundynen og hotell-putene våres, som jeg vet jeg ikke får erstattet i Japan. For å tenke økonomisk vil vi også kunne spare litt ved å ta de med, da det meste må kjøpes nytt. Plassen trenger heller ikke være noe problem, da vi har kjøpt inn vakumposer fra Biltema, som også beskytter mot luftfuktigheten som følger med regntiden. Hotell-putene kan jeg leve uten et halvt år, men dynen tror jeg vi tar med oss på neste flyttelass.

blogg-8