Vi nådde toppen!

Det har allerede gått over en uke siden vi kom til Sunnmøre, og 2 hytteturer til Stordal, 1 og 1/2 tur til Dyrdalstinden (1371 Moh), og en tur til Geiranger er allerede over.

DSC_7896

Vi tok fly til Oslo fra Os for å sitte på med Øyvind Ganesh til Sunnmøre. Det var kanskje en omvei , men jeg angrer ikke et sekund for en dag i Oslo med 24 grader og full sol etterfulgt av en nydelig kjøretur med to fotografer var akkurat det vi trengte mellom vestlandsturene.
I Oslo overnattet vi med Johanne og Christoffer Lehre, og tilbringe fredagen sammen med de. Om jeg skal oppsummere dagen men noen få ord vil jeg si at det var den perfekte sommerdagen med is på Operaen, shopping i Karl Johan, og Pokèmonjakt i Grunerløkka til langt på natt sammen med 10 andre vi aldri hadde møtt før.

DSCF6728

Lørdagen reiste vi videre opp mot Sunnmøre, og jeg er svært imponert over hvor få stopp det ble oppover, men noen fine fotostopp ble det. Hjemme på Ellingsøya ventet Mamma og Pappa med taco. Søndag grillet vi hjortebiff i lysthuset før vi reiste på hyttetur til stordal med Sunniva. Her koste vi oss med Tandoori chicken, chai te og Cranium (brettspill) før vi reiste til Geiranger mandagsmorgen. Denne turen til Geiranger hadde Marius og Øyvind snakket lenge om. For en vakker dag, for et skaperverk!

DSC_8984

DSCF6796

DSC_8142

DSC_8124-Edit

DSC_8303-Edit

Tirsdag reiste vi til mamma og pappas nye hytte i Stordalen, og har tilbrakt den siste uken her. Vi har fått flere dager med sol, og har nytt hvert et sekund av det deilige hyttelivet. Mamma inviterte oss med på tur til Dyrdalstinden (1371 Moh) lørdag. Turen i seg selv var ikke så lang ca 1 mil tilsaman til og fra hytten. Men det vi ikke hadde sett for oss, var stigningen som aldri tok slutt, toppene som aldri tok slutt og veiene som stadig ble smalere og smalere. Da vi var kommet til første toppen, var mamma sikker på at vi var framme, men nei, vi var bare halvveis. Jeg er imponert over at mamma med sin høydeskrekk kom seg helt til topps. Ikke en tur å anbefale for de med dårlig kondis, dårlige knær og høydeskrekk, likevel en fantastisk fin tur!

DSC_0268
DSC_7976-Edit

DSC_0293

Noe som ikke var fullt like kjekt var at jeg på veien ned fra Dyrdalstinden mistet mobilen min, noe som resulterte i en ny tur på søndag, men ingen mobil var å finne. Da er det godt vi har forsikring. En ny uke ligger foran oss på Ellingsøya før vi reiser tilbake til Oslo, og det er i dag bare en måned til vi sittet på flyet på vei til Japan.

DSC_0354