Lunsj lefse

img_1057.jpg

I en hektiske hverdager hvor jeg egentlig burde bare leve på lesesalen, har jeg funnet min lusjfavoritt!
En enkel og sunn erstatning når man er lei av knekkebrød og brødskiver. Jeg bruker å lage meg et lager av disse lefsene, legge de i fryseren å ta de rett fra fryseren og med meg på skolen. Selve innholdet i lefsene kan man variere, alt etter hva en selv ønsker. Noen ingredienser jeg anbefaler, som jeg selv ikke brukte denne gangen er: Hvitløk, Løk, Ost, Blomkål, Avokado, Skinke, Kyllingkjøttdeig, ferske spinatblader

Dette trenger du for 6 porsjoner:
Røren:
1/2 paprika
ca 200g fryste spinatblader
6 egg
1 toppet spiseskje gresk yoghurt
ca 7 cherrytomater
1 ts oregano
!/2 ts pepper
1 ts Indisk krydder
1 ts hvitløkpulver
1 ts gastromat

2 ferdigstekte kyllingfileter
6 (1pk) fiberlefser

img_1061.jpg

  1. Bruk en blender for å male sammen; paprika, spinatblader, egg, gresk yoghurt, cherrytomater, oregano, pepper, indisk krydder, hvitløkpulver, gastromat.

img_1062.jpg img_1060.jpg
img_1058.jpg
2. Legg så en lefse ned i stekepannen, fordel ca 5-8 spiseskjeer røre ut over lefsen, legg på kyllingfilet terninger for så å enten brette sammen lefsen, eller legge en ny lefse oppå.

img_1055.jpg img_1059.jpg

3. Stek lefsen på middels-høy varme til røren er såpass stivnet at en kan snu lefsen uten problem, stek den så på den andre siden i et par minutter.

Om man steker «doble lefser» anbefaler jeg å dele de i to.
Pakk de ferdigstekte lefsene så inn i plastfolie og vips så er de ferdig!

Bon appétit eller itadakimasu (いただきます)

img_1056.jpg

Kan dette være interessant?